آرتور شوپنهاور: آنچه تاریخ برای ما روایت می کند، در واقع چیزی نیست جز رویایی طولانی، خوابی سنگین و پریشان از انسانیت. (جهان به مثابه اراده و بازنمود-1819).
نظر خواهی درباره تغییر نام «انسان شناسی و فرهنگ» به «انسان و فرهنگ»
همانگونه که خوانندگان در جریان تحول سایت «انسان شناسی وفرهنگ» قرار دارند، حرکت این پایگاه اطلاع رسانی شخصی به یک سایت جمعی با تغییر نام و آدرس اینترنتی آن همراه بود. امروز پس از تحولی که در روند توسعه سایت یعنی از یک سو گشایش گسترده آن
به سوی سایر شاخه های علوم اجتماعی و انسانی از جمله نشانه شناسی، باستان شناسی، تاریخ، جغرافیا، فرهنگ های منطقه ای و فرهنگ های جهانی و...، و از سوی دیگر روند نهادینه شدن سایت با انجام گروهی از فعالیت های علمی در فضای واقعی (کارگاه ها و دوره های علمی، جلسه های سخنررانی و...) در حال انجام شدن است در گفتگو هایی که با گروهی از دوستان و همکاران داشته ایم پیشنهاد تغییری جزئی در نام این سایت از «انسان شناسی و فرهنگ» به «انسان و فرهنگ» مطرح شده است. استدلال های مطرح شده به طور خلاصه این موارد بوده اند:
- سایت همواره سیاستی بین رشته ای را دنبال کرده است و بنابراین نمی توان آن را با نام یک رشته یعنی انسان شناسی محدود کرد.
- توسعه سایت نیز در جهت بین رشته ای شدن است و حضور رشته های دیگر در سایتی که عنوان اصلی اکثریت صفحات آن انسان شناسی است چندان متناسب نمی نماید.
- در صفحات سایت در بسیاری موارد نه لزوما با رویکردی انسان شناسانه با آن شاخه بلکه رویکردی تخصصی با آن موضوع روبرو بوده ایم و بین رشته ای بودن لزوما درون متن صفحات انجام نگرفته و در تلفیق بیرونی آنها به وسیله خود خوانند گان انجام می گیرد.
- همزمان با تغییر نام می توان در فعالیت های بیرونی سایت از عنوان «کانون انسان و فرهنگ» استفاده کرد.
با توجه به این موارد پیشنهاد زیر مطرح شده است :
نام «انسان شناسی و فرهنگ» به نام «انسان و فرهنگ» تغییر کرده بدون آنکه نام دامنه سایت تغییر کند و صرفا با تغییر جزئی لوگوی آن همراه باشد.
از تمامی دوستان به ویژه همکاران و مدیران سایت خواهشمندیم نظر خود را در این باره تا پایان ماه جاری به آدرس مدیر ارسال دارند. پیشاپیش از توجه و همکاری شما تشکر می کنیم. همچنین چنانچه نام دیگری به نظرتان می رسد آن را پیشنهاد نمائید.
نظر خواهی الکترونیک از هم اکنون بر روی سایت قابل مشاهده است و تا 15 اسفند ادامه خواهد داشت. پس از این تاریخ با توجه به نظر اکثریت خوانندگان و اکثریت مدیران، و اعلام این نتایج دراین باره تصمیم گیری خواهد شد.
خواهشند است در رای گیری الکترونیک شرکت کنید. از مدیران نیز خواهش می کنیم علاوه بر شرکت در این رای گیری نظر خود را به طور مکتوب به مدیریت اعلام کنند.
با تشکر
مدیریت انسان شناسی و فرهنگ

















